Hakkımızda

Bina1993 yılında kurulan firmamız muhtelif taahhüt işleriyle uğraşmış 2003 yılında yeniden yapılanma sürecine girmiş ve TAŞÇI MAKİNA LTD.ŞTİ adıyla yeniden teşkilatlanmış ve o tarihten itibaren faaliyetlerini başarıyla sürdürmüştür.

TAŞÇI MAKİNA, ülkemizin önde gelen endüstri kuruluşlarına hizmet vermekte olan, sektöründe saygın bir konuma sahip, hizmeti ilke edinmiş ve sektöre getirdiği yenilikler ile farklılaşmış bir kuruluştur.

Yekpare 25 tona kadar parçaların fabrika içinde manipilasyonuna imkan verecek şekilde donatılmış tesislerimizde ağır çelik ve makine imalatı yüksek kalite ve miktarlarda üretilmektedir.


 

TAŞÇI MAKİNA sektöründe saygın bir konuma sahip, hizmeti ilke edinmiş ve sektöre getirdiği yenilikler ile farklılaşmış bir kuruluştur.

 

TAŞÇI MAKİNA, hızla gelişen teknolojinin öncülüğünü yaparak geliştirdiği ürünler ve sunduğu çözümler sayesinde elde ettiği altyapı, bilgi birikimi, deneyim, ürün kalitesi ve alanında öncü uzman kadrosu ve beyin gücüne sahiptir. Sektördeki saygınlığının devam etmesi için, “Müşteri Odaklı” düşünmeyi ilke edinen, müşterilerine sunduğu ürün ve hizmetlerin en üst kalitede olmasını hedefleyen bir politika benimseyen ve son yıllarda gerçekleştirdiği başarılı projeler ışığında Hidroelektrik Enerji Santralleri Daimi Teçhizatları ve Mekanik İmalat sektörlerinde, mühendislik, imalat, montaj, teknik servis hizmetleri veren TAŞÇI MAKİNA, “Dünün deneyimi, yarının teknolojisi” sloganını hayata geçirmiş ve elde ettiği bilgi birikimini yarınların teknolojisine sunarak, geleceği şekillendirme hedefine odaklanmıştır.

 

 

 

Fabrika ici

 

 tasci2

 

tasci3tasci4

.